Редактор: Александър Дечевe-mail: [email protected]Над половин милион българи са изоставени от правителството в

...
Редактор: Александър Дечевe-mail: alexander_dechev_petel.bg@abv.bgНад половин милион българи са изоставени от правителството в
Коментари Харесай

Велислава Танчева: На власт са хора, които не се спечелили и един лев в реалното производство. Изоставят половин милион души

Редактор: Александър Дечев

e-mail: [email protected]

Над половин милион българи са изоставени от държавното управление в рецесията. Това разкри политическият пиар специалист Весислава Танчева в предаването " Денят " с Веселин Дремджиев по ТВ1.

" Над половин милион българи в дребния и в фамилния бизнес са изоставени от държавното управление в рецесията. На власт са хора, които не се спечелили и един лев в действителното произвеждане. След санитарната и икономическата рецесия ще последва и политическа. Притеснителното е, че ръководещите нямат никакъв интерес да свършва тази рецесия бързо, тъй като свършването ще значи, че на тях им свършва политическото време. Бизнесът би трябвало да е удивително обезпокоен от това нещо. Ще банкрутират едно към 100 000 компании - дребни, фамилни компании, компании от един човек, козметични салони, фризьорски салони, галерии, цветарски магазини. В този микробизнес са заети половин милион българи. От тях ще оцелеят единствено тези, които имат аптеки, и хранителни обороти. Голяма част нямат никакви запаси. Те даже една седмица да не работят е зле за тях. Техните фамилии на процедура бяха жертвани. Нито една писмен знак не бе въведена за тях в този закон ", сподели тя.

" Ако имахме стратегическо мислене, щяхме да имаме медицинсдкия щаб на Мутафчийски, и до него още един щаб, управляван да речем от Влади Горанов, който да разсъждава в бъдеще. Защото в един миг опцията да се окажеш жив и банкрутирал ще изникне със страшна картина пред хората ", добави Танчева.

" Според мен Иван Гешев е мощно обезпокоен. Смятам, че коронавирусът му открадна сцената по някакъв метод. Той потегли на своя пост по ударен метод - със срелищни арести, с конвой от публицисти, които го преследват. С експлоадирането на ковид този конвой отиде при генералите и той е много нервозен. Това по някакъв метод нарушава някакъв негов проект, за който единствено можем да гадаем. Коронавирусът му открадна сцената и не се знае по кое време ще си върне той сцената ", сподели тя.

" Епидемия международна има. Въпросът е за какво има суматоха поради зараза, която се е случвала доста пъти в историятна. Нищо не постанова национални малките екрани в четвъртък да пуска двучасови изключителни излъчвания, в които няма нито една нова дума, която да не сме чули по-рано в директни излъчвания. Има зараза, само че има и инфодемия. Паниката и напрежението по-скоро смъкват имунитета ",  разяснява още Танчева.

Вижте цялото изявление във видеото:



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия з
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР